Jumat, 13 Desember 2013

RSS CAR INSURANCE HEALTH INSURANCE

RSS CAR INSURANCE HEALTH INSURANCE  Kun Nasrudin toimiatuomarina . Mennessätapauksessa pidettiin tuomioistuimessa ,syyttäjä puhui niin houkutteleva , että Nasrudin huusi : " Uskon, olet oikeassa ! " . Nasrudin suostutellatuomioistuin upseeri olla hillitympi , koskaselvitysvastaajan lakimiehen puhumattakaan kuullut . Lisäksi Nasrudin myös niin innostunutkaunopuheisuudenvastaajan lakimieheen , jotta hän huusi , kunvastaajan lakimiehen valmistui hänen lausunnostaan ​​: " Uskon , olet oikeassa " . Haastemiehet ei voi tuntea antaa tämän tapahtua . " Herrani , ei ole mahdollista molemmat ovat totta . " Ja sanoi Nasrudin : " Uskon, olet myös oikeassa ! "

RSS CAR INSURANCE HEALTH INSURANCE  Huumori Sufi yllä ainakin antaakäsityksen siitä, miten ajaavelvollisuustuomari ei olehelppo tehtävä , all-round epäselvä ja edellyttää huolellista harkintaa . Mikäli se tässä yhteydessä ja Indonesian - Ness , voimme nähdä, ettälainvalvonta ammatti on yksi yleisimmin korostettu . Viimeksinykyinen tuomari liikkeeseen ilmiö syrjähypyn , vangitsemisen jälkeenperustuslakituomioistuin. Miksi yksi ammatti, joka on niin kysyntää jäsenten yhteiskunnassamme siinä määrin, ettävanhempi lakimies Jakartassa erikoistunut liikejuridiikkaan ja on kirjoittanutkirjan liikejuridiikan osallistui myösvalikoima ehdokkaita.

RSS CAR INSURANCE HEALTH INSURANCE  Mutta oikeastaan ​​kukatuomari , koska lähes kaikki sanovat, ettäammatti on erittäin jalo ja pyhä tuomari , jotentuomari kaikkiihmiset aina antaa kunnioitusta jatuomarien käsiin määritettykohtalo muutenkin . Itse tuomarin täytyy olla rehellisyyttä japersoonallisuus, joka ei ole kunniaton , epärehellinen , oikeudenmukainen ammatilliset ja oikeudellinen kokemus . Mutta tosiasia on , siellä on jotkut tuomarit eivät . Tämä seikka voidaan jäljittääluovuttamisestatuomari, joka on myös ihminen. Hän ei ole vapaa puutteita ja tehdä virheitä joten dimaklum teko , jos ei 100 % eheys ja virheetön persoonallisuus , rehellinen, oikeudenmukainen ammattilainen. Lisäksi yksitoimivaltuuksia teramatlah paino ," tuomari" ,sana, joka tuntui liiallinen mutta sanootehtävätuomari. Tässä suhteessa , Prof . Ruslan Saleh teoksessaan Syöttäminentaistelu ihmiskunnan ( Jakarta , 1979) mainitaan, ettätuomari on prosessi, joka on huolellisesti käynnissä välillä mies ja mies . Syöttäminen ontaistelu ihmiskunnan toteuttaalakia . Tuomari ilman suhdetta , että ihmiset ovat pohjimmiltaan ole mahdollista . Siis tuomita ilmansuhdetta tuomarit ihmisten kanssasyytetty mielletään useinepäoikeudenmukaisuutta hoitoon .

RSS CAR INSURANCE HEALTH INSURANCE  Onkonytkin , tuomarioikeussalissa ( tässä kirjassa on tarkemmin sanoen senrikosoikeusjärjestelmän ) näyttää tulkita eräänlaiseksi taistelun välillätuomarittäytäntöönpanosta vastaava oikeusviranomainen virkamiehet javastaajantuomitsi vanki alias , jotenoikeussalissa tuntui niin surullinen syytettyä. Ottaa huomioon, ettäperiaatehenkilö syyttömänä, kunnesvakaumus on lopullinen ja sitova , koskavastaaja on tehnythenki ihmisoikeuksia on suojeltava , jotenodotettavissa onläsnäenemmän voimakasta sisäistä välinen kontaktituomarin javastaajanmies ihminen .

RSS CAR INSURANCE HEALTH INSURANCE  Hyvin, että tuomarit itse onoikeudellinen asiantuntija , mutta tässä vaiheessatuomari toisaalta hänen kiireinen tapausten käsittelystä , jotka ovat nähneet ovatpaperipinoja , jotka olivat yhä asennus jamuut tuomarit asuvat nytikään mengagung suloinen pieni asia niin paljon houkutusta . Molemmat osapuolet tietenkin vaikuttaatuomarit niin usein ei ole aikaa edelleen miettiminen . Täällä professori Ruslan Saleh mengatakah että tuomarit harvoin on mahdollisuus tutkia lisää, onkolaki todellisuudessa on ja mitä se todellisuudessa megadili .

Erik Wolf sanoi, ettäasianajaja ei tutkinut tarkemmin pohjalta asiantuntemusta. Lähes sama kuinluonnontieteilijä jotka hyväksyvät sitä jotain, joka on luonnollista ja ei varmasti tiedustella tarkemmin luonteesta , että luonto . Mikä edelleen Erik Wolf mengatakah että kun asianajajat töitä tehdävapauttaa tietyt oletuksialain , mikä estääjuristeille itsensätienluonne ratkaisee itse .

Jos näin ontuomari on enintään suunsa lainsäädännön mukaan on paljon odottaa tuomari on tutkia ja ymmärtäälailliset arvot ja käsitys oikeudesta , joka elää yhteisössä . Tämä tuomari välttämättömyys kuljettaa mitään muuta , ettätuomarin päätöksen mukaisesti lain ja oikeuden yhteisöä . Joten odottaatuomari ei näelakiasarja komentoja ja kieltoja , jotka vangita hänet, mutta hän pystyi esittämäänlakia kuin jotain , joka todella vapauttaa hänet tutkimaan edelleenarvot muuttuvat jatkuvasti ja kehittyyyhteisössä ja aina pyrkiä tieteenalojen - tieteenainetta näkökohdat päätöksenteossa .

Mutta voikooikeudenkäynti on vielä olemassasuhde ihmisten keskuudessa , jos suhde on enemmän täynnä syntynyt , koskatuomari javastaaja otti aseman ja roolin yli muiden ? Jos pystymme katsomaanmaailmaa tuomioistuin eipelkästään muodollisesti eikäoikeusprosessia sarjana tutkimuksia aluksimerkintä vastaajan vankilassa se ​​on syntynytihmisen suhdetta ihmisen mengedapakan toisilleen vastavuoroisesti ymmärtääetuja ja haittoja .

Jos niin vaikuttunut kammottava tunnelma , ettävastaaja ( joka ei välttämättä ole syyllinen ) oikeudenkäynti voidaan välttää ja korvatatapaaminenepäiltyä henkilöä rikoksesta kanssa, jotka epäilevätrikoksen (syyttäjä ) , korjataväitetty - arvanneet ( lakimieheen ) ja päättää , ovatko nämä väitteet (tuomari ) ilmapiirissä charmia , tyylikäs ja täynnä perheen . Joten älä tuomitse katsoi olevansaainoa hallitsijasyntymäntuomion siinä mielessä määritettäessäkohtalosyytetty mutta täytäntöönpano - lainvalvonnan toisiinsa suoraan tai välillisesti , voidaan pitääitsesääntely vaikuttaa johtavan prosessinsyntymäntuomiosta.

Täällä sijaitseetuomarit ovat myös ihmisiä , jotka tarvitsevat yhteistyötä kaikkien lainvalvontaviranomaisten löytää ja paljastaatotuuden levittää oikeutta . Jospäätös täyttääoikeudenmukaisuutta yhteiskunnassa niin varmasti ei herättää epäilyksiä keskuudessaeri Taistelevat saati että se heikentääkunniaksi itse tuomari . Joten sen mukaisesti, mitä on , sanoi professori Ruslan Saleh , että pohjimmiltaan lain nojalla , jotka voivat koskea ja kokenut sijaan jotain abstraktia . Hän oli hyvin itse asiassa se ​​sijaitsee ja onelämän perusta . Ja vain avoimuus tunnustaa nämä tosiasiat avulla rikollinen tuomarit itse arvostella oikeudenmukaisuuden tajua .

Jos niin sitten ajaaammattia sekätuomari ei ole helppoa liian taakkanaan erittäin raskas vastuu tässä maailmassa ja tuonpuoleisessa myöhemmin, mutta miksi monet ihmiset , jotka haluavat olla ja saatuaantoiveen , kunnes70 vuotta . RSS CAR INSURANCE HEALTH INSURANCE